Субота, 20.04.2024, 18:09
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
 
Головна » 2014 » Січень » 29

ЗВЕРНЕННЯ
Всеукраїнської організації «Спілка офіцерів України» до матерів і дружин бійців «Беркуту» та інших спеціальних підрозділів МВС України


ШАНОВНІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ !

Ми, генерали, адмірали, офіцери - ветерани Збройних Сил України, Міністерства Внутрішніх справ та Служби безпеки України звертаємось до Вас з вірою, що наше звернення досягне Ваших материнських сердець і надією, що Ви дослухаєтеся до нас.
Дорогі сестри!
Світова спільнота стала свідком, як з метою збереження своїх багато мільярдних статків, отриманих від пограбування Українського народу та з метою уникнення відповідальності за свої злочинні дії владний режим Януковича розпалив в Україні громадянську війну.
Для цього під прикриттям спланованої дезінформації Світової спільноти про мирних протестувальників із звинуваченням їх в екстремізмі та тероризмі владний реж ... Читати далі »

Переглядів: 1380 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

ЗВЕРНЕННЯ
Всеукраїнського громадського об’єднання «Спілка офіцерів України» до особового складу співробітників Міністерства внутрішніх справ


Шановні співробітники Міністерства внутрішніх справ!


Ви присягались служити українському народу, а не владі і тому не маєте права піднімати руку проти нього!
Злочинний режим Януковича, ховаючись за спини бійців спецпідрозділів, розпалив в Україні бандитську антинародну війну. Окремі бійці загонів спеціального призначення, порушуючи дану ними присягу, порушуючи вимоги Конституції України, яка забороняє віддавати і виконувати злочинні накази, застосовують зброю, у тому числі і вогнепальну, сльозогінний газ, несертифіковані в Україні, невідомо яким чином потрапивші до МВС боєприпаси російського виробництва проти протестувальників, працівників медичної служби та журналістів, що заборонено відповідни ... Читати далі »

Переглядів: 1432 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

ПО ЗАВЕРШЕННІ мітингу Криворізького Євромайдану, який відбувся у неділю, 26 січня на 95-му кварталі після 12-ї години (про нього ми коротко розповіли на 2-й сторінці нашої газети), люди вирушили до приміщення Криворізької міської ради. Те, що там сталося, розписано в матеріалі під заголовком «В Кривом Роге активисты Евромайдана подрались с вооруженными «титушками» на місцевому сайті «Первый криворожский». З того сайту ми взяли й світлину, на якій видно і людей. що прийшли до приміщення Криворізької міської ради, і правоохоронців зі щитами. Чимало там і інших цікавих знімків, на які варто подивитися. Ми ж це число вирішили відкрити афористично викладеними роздумами з приводу там побаченого голови Криворізької організації Спілки офіцерів України полковника Петра ЛИСЕНКА, які він виклав в мережі Facebook у ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

В неділю, 26 січня, близько тисячі криворіжців вийшли на площу на 95-му кварталі для того, аби висловити с вій протест владі, яка розпалює війну з власним народом, і вшанувати пам'ять перших загиблих у Києві під час того протистояння. Частина з них були із запаленими свічками і портретами загиблих у руках. Відкриваючи мітинг рісля виконання Державного Гімну України, одна з делегатів Форуму Євромайданів у Харкові Інна ІВАНЧЕНКО, зокрема, сказала: 
«Вони віддали свої життя за нас. Тому сьогодні у нас жалоба, яка ніколи не оголосить ця влада…. Дай Боже, щоб це були останні смерті і щоб такого вже не було ніколи в Україні. А для того, щоб цього не відбулося, ми повинні підтримувати наших майданівців і вимагати «Бер ... Читати далі »
Переглядів: 858 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz