Четвер, 28.03.2024, 17:57
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
 
Головна » 2011 » Січень » 30 » Голова Криворізької організації СОУ полковник П.ЛИСЕНКО (о 15 годині 22 січня 2011 року) на Софіївській площі оголосив заяву СОУ.
20:55
Голова Криворізької організації СОУ полковник П.ЛИСЕНКО (о 15 годині 22 січня 2011 року) на Софіївській площі оголосив заяву СОУ.
Заява
Після злуки, через деякий час, українські землі підпали під окупацію різних держав.
Головні причини цього - розбрат серед еліти, ігнорування ролі Збройних Сил у державному будівництві України.

Сьогодення повернуло Україну фактично до тих часів.

Державна еліта за 20 років незалежності перетворилася на партійно-фінансову, покинула своїх виборців і переїхала жити до Києва. У Верховній Раді України, Кабінеті Міністрів України в інших центральних органах державної влади, вже для неї не вистачає кабінетів.

Тому розбрат і не порозуміння між елітою в Києві відбувається не за світоглядні принципи Українців та виконання Конституції України, а йде штовханина за владні кабінети, портфелі, нагороди, звання, матеріальні статки…

Спілка офіцерів України змушена звернутися до усіх громадських організацій, партій, авторитетних людей відволіктися від вище зазначеного процесу розподілення всіляких благ і розпочати суспільно-політичний діалог з питань, вирішення яких на наш погляд, сьогодні є невідкладними:

Це перш за все, стратегія розвитку України, побудована на відродженні Християнських цінностей в сім’ї, школі, суспільстві, виконанні всіма Конституції України.

І першим кроком до цього повинно стати відновлення представницьких органів влади через прийняття виборчого закону, в якому передбачити реалізацію громадянами, гарантованого статтею 71 Конституції України, виборчого принципу і права прямо обирати своїх громадських парламентарів, а не опосередковано через партійно – бізнесові угрупування.
Обмежити час перебування депутатів у радах всіх рівнів не більш ніж двома термінами поспіль.

Тим самим повернути суть Конституційної назви Народного депутата, замість сформованої - «партійного», представницьку демократію – замість існуючої партійної диктатури, до якої формально належить всього 2-3% громадян України.
Це стане поверненням до представницькой форми народовладдя і відновленням довіри до виборних органів влади в Україні.

Тоді в Києві будуть проживати не 300 депутатів, як сьогодні, а за кількістю виборчих округів у місті Києві, депутати стануть жити зі своїми родинами за цими законами, не будуть розповідати по телебаченню як треба їх виконувати, а будуть звітувати перед виборцями про свою роботу.

Спілка офіцерів України також звертається до Президента України:

- З метою припинення антиукраїнської істерії, нагнітання страху в суспільстві, відновлення законності і правопорядку, негайно звільнити із займаних посад Міністрів: Внутрішніх справ, освіти, Голову служби безпеки України за загально відому антиконституційну та антиукраїнську діяльність.
- Зважаючи на критичний стан техніки і озброєння, низький рівень бойової підготовки військ, кадрового забезпечення військових частин, низький правовий та соціальний захист військовослужбовців, членів їхніх сімей, а також з метою суттєвого посилення захисту суверенітету і територіальної цілісності України, негайно розглянути питання збільшення фінансування Збройних Сил України, не менше 3% валового внутрішнього продукту.

БЕЗ ПОТУЖНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНА НЕ МОЖЕ БУТИ МОГУТНЬОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ ДЕРЖАВОЮ!

_________________________________

Заяву СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ проголосили

У місті Києві

на Европейській площі - Голова СОУ полковник В.БІЛОУС (о 12 годині 22 січня 2011 року)

на Софіївській площі - Голова Криворізької організації СОУ полковник П.ЛИСЕНКО(о 15 годині 22 січня 2011 року)

Прес служба СОУ




На світлинах Голова Криворізької СОУ з прапором Спілки Офіцерів України під час ходи Хрещатиком.


Переглядів: 734 | Додав: Spilka_OU | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz