П`ятниця, 29.03.2024, 18:32
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
 
Головна » 2013 » Вересень » 13 » Український народе! Твої захисники вже не лише тебе не здатні захистити, вони самі потребують твого захисту! – ЗАЯВА СОУ.
00:27
Український народе! Твої захисники вже не лише тебе не здатні захистити, вони самі потребують твого захисту! – ЗАЯВА СОУ.

Заява
Проводу Спілки офіцерів України


В Україні йде тотальне знищення військової освіти!
Корупція – замість державного відношення до армії і військовослужбовців та членів їх сімей.
Замість того, щоб навчати своїх військовослужбовців та заробляти на навчанні військовиків-іноземців, нас самих змусять тепер навчатися в Московії!!!
Армія і силові структури України майже повністю зрусифіковані. Тож кого для нашої армії підготують північні сусіди і чи стануть навчені там військовики після цього захищати Україну від постійних територіальних зазіхань Росії та збройних нападів російських вояків на неозброєних українських рибалок?
Колишню Академію ЗСУ вже практично знищили.
Звернення СОУ від 10 липня 2013р. до Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройними силами України В.Януковича, надіслані копії Прем'є-Міністру України М.Азарову, Голові Верховної Ради України В.Рибаку, Голови Комітету Верховної Ради України з питань безпеки і оборони В.Литвину, Секретареві Ради Національної безпеки і оборони України А.Клюєву, Генеральному прокурору України В.Пшонці, Міністру оборони України П.Лебедєву з проханням не допустити порушення Кабміном Указу Президента України від 16 червня 1995 року № 451/95 ”Про Положення про національний заклад (установу) України”, в якому пунктом 2 визначено: ”Органам виконавчої влади не передавати закріплене за національними закладами (установами) України майно, що перебуває у державній власності, будь-яким органам, підприємствам, установам, організаціям” та третього дерибану власності Міністерства оборони України Кабінетом Міністрів України - передачі головної будівлі Національного університету оборони України тепер вже до сфери управління Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ не мали ніяких позитивних наслідків, навіть відповіді на наші звернення, в порушення чинного законодавства України, жоден з них не дав.
Практично знищено єдиний національний вищий військовий навчальний заклад з потужним науковим і педагогічним потенціалом, який вирішує завдання щодо підготовки висококваліфікованих офіцерських кадрів для вищих ланок військового управління Збройних Сил та інших силових структур України та для іноземних держав, а також провідним науковим центром з подальшого розвитку військової науки і військового мистецтва, основ підготовки та ведення операцій видами Збройних Сил України.
Одночасно знищено перебазовані та розміщені і у зв’язку з процесом скорочення Збройних Сил України за період з 1992 року на територію та фонди Національного університету оборони України Центральний науково-дослідний інститут Збройних Сил України, Центральний науково-дослідний інститут озброєння та військової техніки Збройних Сил України, які були об'єднані в єдиний навчально-науковий комплекс, а також розташовані на території університету 19 структурних підрозділів Центрального апарату Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.
В головній будівлі Національного університету оборони України були розташовані 10 з 33 кафедр університету. На кожній кафедрі були обладнані спеціалізовані комп’ютерні класи (для роботи з документами з обмеженим доступом до інформації), створено та введено в дію за допомогою Уряду США Центр імітаційного моделювання, розгорнуто локальні мережі. Центр був одним з найсучасніших в Європі та за своїми можливостями не мав аналогів серед вищих навчальних закладів України. Загальна вартість обладнання та спеціального програмного забезпечення Центру імітаційного моделювання становила 13,7 млн. доларів США.
І все це вже знищено!!! А на відновлення навіть приміщень бюджетом не передбачено ні копійки. Та і США, при такому відношенні до їх гуманітарної допомоги військовим України, більше викидати на вітер кошти не стануть.
А скільки мільярдів наших коштів буде витрачено на переобладнання головної будівлі Національного університету оборони України для Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ?
Хто і що отримав за ці оборудки? Начальника Київського військового ліцею генерал-майора Романенка Д.В. впіймали на хабарі, а хто і коли відповість за ці діяння?
І це вони називають вмілим керуванням? Україна за "керування" таких "професіоналів" вже на грані дефолту!!!
Викладачів Національного університету оборони України – генералів та адміралів, докторів та кандидатів наук розмістили по декілька осіб в непристосованих приміщеннях в яких навіть стіни та стеля завалилися, а тому ці приміщення потребують негайного капітального ремонту.
Набір слухачів на новий навчальний рік зменшили майже в 10 разів і це при тому, що в лавах ЗСУ катастрофічно невистачає офіцерів з академічною освітою.
Найближчим часом у Академії військово-морських сил імені П.С.Нахімова (м.Севастополь) теж сплановано скорочення більше 30 науково-педагогічних працівників, (що становить 1/3 від загальної чисельності НПП), деякі підрозділи перестали існувати як окремі одиниці (кафедра управління повсякденною діяльністю військ, кафедра зв'язку, кафедра соціально-гуманітарних наук) та увійшли у неповному (скороченому) складі до інших кафедр. Особливе занепокоєння викликає скорочення кафедри соціально-гуманітарних наук, яка у військовому виші є провідною кафедрою, що виховує слухачів в дусі патріотизму та любові до України. "Реформаторам" не потрібні військові патріоти України!
Скорочення гуманітарної кафедри (злиття з кафедрою іноземних мов!, у складі якої залишиться всього дві посади НПП (цивільні працівники для викладання гуманітарного циклу) не відповідає сучасним світовим тенденціям підготовки військових спеціалістів у ВВНЗ та вимогам Концепції ідеологічної підготовки у Збройних Силах України. І це в повністю зрусифікованому Севастополі де базується російський ЧФ!!!
Знищуються найважливіші елементи системи національної безпеки.
Влада не розуміє, що творить! Цей процес треба зупинити!!!
За таких умов, наша країна, армія і весь наш народ приречені.
Це шлях в небуття, шлях до повної національної катастрофи.


Український народе!
Твої захисники вже не лише тебе не здатні захистити, вони самі потребують твого захисту!
Всі, кому не байдужа викладена ситуація, військовики та члени їх сімей, влада змушує нас діяти згідно вимог Конституції України, але не властивими військовикам методами – проведенням Першої Всеукраїнської Попереджувальної Акції Протесту "СОЛІДАРНІСТЬ СИЛОВИКІВ"...


Слава Україні!


Героям Слава!


Прийнято рішенням Проводу СОУ 11 вересня 2013р.


Голова Всеукраїнської громадської організації «Спілка офіцерів України»,
Народний депутат України ІІ скл.,
капітан 1 рангу Євген Лупаков


Прес-служба СОУ


zaiava sou Vosvita1


zaiava sou Vosvita2


Переглядів: 505 | Додав: politurka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz