П`ятниця, 19.04.2024, 07:14
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
 
Головна » Архів матеріалів
ПО ЗАВЕРШЕННІ мітингу Криворізького Євромайдану, який відбувся у неділю, 26 січня на 95-му кварталі після 12-ї години (про нього ми коротко розповіли на 2-й сторінці нашої газети), люди вирушили до приміщення Криворізької міської ради. Те, що там сталося, розписано в матеріалі під заголовком «В Кривом Роге активисты Евромайдана подрались с вооруженными «титушками» на місцевому сайті «Первый криворожский». З того сайту ми взяли й світлину, на якій видно і людей. що прийшли до приміщення Криворізької міської ради, і правоохоронців зі щитами. Чимало там і інших цікавих знімків, на які варто подивитися. Ми ж це число вирішили відкрити афористично викладеними роздумами з приводу там побаченого голови Криворізької організації Спілки офіцерів України полковника Петра ЛИСЕНКА, які він виклав в мережі Facebook у ... Читати далі »
Переглядів: 968 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

В неділю, 26 січня, близько тисячі криворіжців вийшли на площу на 95-му кварталі для того, аби висловити с вій протест владі, яка розпалює війну з власним народом, і вшанувати пам'ять перших загиблих у Києві під час того протистояння. Частина з них були із запаленими свічками і портретами загиблих у руках. Відкриваючи мітинг рісля виконання Державного Гімну України, одна з делегатів Форуму Євромайданів у Харкові Інна ІВАНЧЕНКО, зокрема, сказала: 
«Вони віддали свої життя за нас. Тому сьогодні у нас жалоба, яка ніколи не оголосить ця влада…. Дай Боже, щоб це були останні смерті і щоб такого вже не було ніколи в Україні. А для того, щоб цього не відбулося, ми повинні підтримувати наших майданівців і вимагати «Бер ... Читати далі »
Переглядів: 858 | Додав: Spilka_OU | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

Начальнику Генерального штабу 
Головнокомандувачу Збройних Сил України 
генерал - полковнику 
Володимиру Замані

ЗВЕРНЕННЯ

Делегати ХХІІ з’їзду Всеукраїнської громадської організації «Спілка офіцерів України», просять Вас взяти під особистий контроль охорону складів та військових об’єктів де знаходяться різні види озброєння, боєприпасів, вибухових речовин та військова техніка.
Ми застерігаємо Вас, що із загостренням ... Читати далі »

Переглядів: 845 | Додав: politurka | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

К МАТЕРЯМ РОССИИ! 

На сегодня в Украине сложилась непростая ситуация, когда гражданское общество выступает против тирании в Украине и узурпации власти Януковичем В.Ф.. 
Некоторые антиукраинские силы («пятая колонна») провозглашают лозунги о введении регулярных войск Российской Федерации в нашу страну. 
Внутренние дела нашего государства – наши дела, дела украинцев! Мы - свободолюбивая нация, и не хотим, чтобы, в случае агрессии против нашего народа, проливались слёзы как украинских, так и российских матерей. 
Мы не хотим, чтобы из Украины шли эшелоны с цинковыми гробами во все города Российской Федерации. 
Мы - мирная нация, и желаем Вам добра, богатства и процветания. 
Переглядів: 925 | Додав: politurka | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (1)

Ухвала
ХХII позачергового з’їзду ВГО СОУ

Оголошена так звана реформа Збройних Сил України це насправді – заходи по їх руйнуванню. Реформа Збройних сил України, яка розрахована до 2017 року, вимагає значного фінансового забезпечення - 132 млрд грн. Реформа Збройних сил України включає наступні чинники: бойова готовність, соціальний захист військовослужбовців і перехід на професійну армію.
Згідно нового військово-територіального поділу України створено два нових ОК(оперативних командування) - зі штабами у Дніпропетровську і Рівному. Під час формування округів використовувався принцип поділу території України на Лівобережну і Правобережну. Офіційно коментувати реформу Міноборони відмовляється.
Щоб перемістити ОК, необхідні великі фінансові витрати для створення оперативного обладнання та систем зв'язку на нових місцях. Львів і Одеса десятиліттями напрацьовували систему управління об'єднаннями ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: politurka | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

З а я в а
позачергового ХХІІ з’їзду ВГО «Спілка офіцерів України»


Проаналізувавши суспільно – політичну ситуацію в Україні, позачерговий ХХІІ з’їзд Спілки офіцерів України констатує:
в період з 30 листопада по 13 грудня 2013 року в м. Києві влада України застосувала грубу фізичну силу, порушила конституційні права громадян України щодо мирних зборів, мітингів, демонстрацій. При цьому, так званими правоохоронними органами, була порушена ст.28 Конституції України у відповідності з якою «ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність поводженню чи покаранню», ст. 29 згідно з якою «кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність…»
Зазначені дії є продовженням:
- протизаконних рішень Конституційного Суду України з приводу зміни конституційного ладу в Україні – перехід з парламентськ ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: politurka | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

Генеральному прокурору України 
Пшонці В.П. 

Омельченка Григорія Омеляновича 
народного депутата України ІІ-VI 
скликань, кандидата юридичних наук 
адреса: 01008, м. Київ, вул. Садова, 3-А 
телефон: 067-403-55-90 

ЗАЯВА 
про вчинене кримінальне правопорушення 
В. Януковичем, М. Азаровим, В. Захарченком, А. Клюєвим, В. Коряком 
та бійцями спецпідрозділу МВС «Беркут» 
(подається в порядку статті 214 Кримінального процесуального кодексу 
України) 

Переглядів: 587 | Додав: politurka | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

11 грудня 2013р. в Києві відбулося чергове засідання Проводу СОУ на якому було прийнято рішення «Про скликання Виконавчого комітету СОУ на 13.12.13р. з порядком денним: «Про скликання позачергового з`їзду СОУ 13.12.13р. в м.Києві». 
Форма одягу членів Виконкому та делегатів з`їзду - військова. 

Переглядів: 621 | Додав: politurka | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 18 19 »
www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz