Четвер, 28.03.2024, 19:08
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
 
Головна » 2013 » Грудень » 1 » В ЄДНОСТІ НАША СИЛА І ПЕРЕМОГА! – ЗАЯВА ВИКОНКОМУ СОУ .
11:14
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА І ПЕРЕМОГА! – ЗАЯВА ВИКОНКОМУ СОУ .
Заява 

Спілка офіцерів України, як перша військово-патріотична організація України, підтримує Євроінтеграційні процеси, які спрямовують розвиток України на прогресивний та демократичний шлях, засуджує протиправне розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2013р. щодо призупинення процесу підготовки укладання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом, не скасувавши свою ж Постанову про схвалення європейського вибору України від 28 вересня 2013р. 
В українського народу з’явилися вистраждані впродовж багатьох років сподівання на позитивний результат пошуку виходу із тупикової економічної і політичної ситуації, при цьому усвідомлюючи наскільки це нелегкий і тернистий шлях до мети стати європейською спільнотою. 
Спілка офіцерів України, зважаючи на закон України щодо засад зовнішньої політики України, систематичні заяви Президента України В.Януковича про незмінність його курсу на Євроінтеграцію, закликає Президента бути послідовним у своїх рішеннях, врахувати потужну хвилю підтримки європейського вибору українським народом і забезпечити виконання всіх критеріїв, які необхідні для логічного завершення процесу підписання Угоди про Асоціацію на Саміті Східного Партнерства у Вільнюсі 28-29 листопада 2013 року. 
Взятий у 2013 році Президентом України курс на євроінтеграцію вселив надію переважній більшості українського народу на покращення умов свого життя, на підйом економічного потенціалу держави, на модернізацію української промисловості, перехід на виготовлення конкурентоспроможної продукції, запровадження високих соціальних стандартів, реорганізацію судової і правоохоронної системи, реформування військової організації держави. 
Сьогодні Україна має шанс змінити життя на краще і європейська інтеграція може стати рушійною силою щодо реалізації в Україні цивілізованих норм життя, які вкрай необхідні українському суспільству. 
Ми підтримуємо конституційне право громадян України на вільне волевиявлення щодо європейського майбутнього розвитку держави. 
Спілка офіцерів України звертається до всіх працівників правоохоронних органів з вимогою виконання Конституції та законів України щодо захисту прав громадян, не допустити застосування сили до учасників Євромайдану. 
Звертаємо увагу Президента України, Прем`єр-Міністра України, Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ України, Голови СБУ на положення ст.60 Конституції України у відповідності до якої «Ніхто не зобов`язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За видання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність». 
Закликаємо всіх громадян України, людей різних політичних вподобань, національностей, конфесій об’єднатися навколо вимоги європейського майбутнього України. 

В єдності наша сила і перемога! 

Прийнято на засіданні Виконавчого комітету Спілки офіцерів України 23 листопада 2013р. 

Голова Всеукраїнського об’єднання «Спілка офіцерів України», 
народний депутат України ІІ скл., 
капітан 1 рангу Є.Лупаков 


blank
Переглядів: 521 | Додав: politurka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz