П`ятниця, 19.04.2024, 15:24
                    
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


Новини порталу українських офіцерів.


Наша кнопка



Код кнопки

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
 
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Заява про створення ГО “Народна Рада” та Звернення “Народної Ради” до українського народу “Не допустимо лиходіїв до влади в Україні!”(відео)
23:33
Заява про створення ГО “Народна Рада” та Звернення “Народної Ради” до українського народу “Не допустимо лиходіїв до влади в Україні!”(відео)
18 вересня 2012 року у приміщенні Верховної Ради України Народні депутати України 1-го та 2-го скликань організували брифінг під час якого оприлюднили Заяву народних депутатів України 1-го і 2-го скликань про створення громадського об’єднання "Народна Рада” та Звернення "Народної Ради” до українського народу "Не допустимо лиходіїв до влади в Україні!”


З а я в а
народних депутатів України 1-го і 2-го скликань про створення
громадського об’єднання
Н а р о д н а Р а д а

Ми, народні депутати України Верховної Ради 1-го скликання, які входили до першої офіційної опозиції тодішньому комуністичному режиму – Народної Ради; ми, що боролися за Самостійну Соборну Україну і 16 липня 1990 р. домоглися прийняття Декларації про державний суверенітет України, а 24 серпня 1991 р. – Акту незалежності України, та депутати 2-го скликання, що 28 червня 1996 р. прийняли Конституцію України, з а я в л я є м о:
Не за таку державу ми боролися. Ми й уявити не могли, що через 20 років Україна перетвориться на зубожілу країну, якою керуватимуть відверті кримінальні елементи – бандити, злочинці, корупціонери, іноземні агенти, рейдери. Країну охопила моральна, політична, соціальна, економічна і демографічна кризи. Як наслідок – народ бідує і вимирає, а влада – жирує і процвітає. Краще жити в Україні стало лише олігархам та їх підручним. Українці отримують найменші зарплати та пенсії в Європі. Ховаючись від сплати податків, олігархи виводять за кордон в офшорні зони мільярдні прибутки, купують там нерухомість, підприємства, предмети розкоші.
Ми, члени українського парламенту 1-го і 2-го скликань, не маємо морального права стояти осторонь політичних процесів в державі, коли діюча влада здійснює відверту антиукраїнську діяльність, вдається до свавілля, політичних переслідувань, чинить тиск на ЗМІ, сіє розбрат серед народу, штовхає Україну до економічної прірви та міжнародної ізоляції. Далі мовчати і спокійно споглядати, як нищиться Україна і все українське в ній, ми не будемо.
Виходячи із небезпеки, яка нависла над Україною, ми с т в е р д ж у є м о:
у нашій Вітчизні назріла нагальна потреба радикальних змін та очищення влади від бізнес-олігархічного засилля, панівну роль в якому відіграє Партія регіонів. Саме депутати-регіонали через Конституційний суд, в нахабний спосіб, змінили Конституцію та наділили президента В.Януковича повноваженнями, які йому народ не делегував, антиконституційним чином продовжили собі повноваження із чотирьох до п’яти років, пропонують і приймають закони, що дозволяють продаж української землі, упосліджують українську мову і культуру, утискують права пенсіонерів та ветеранів, нищать малий і середній бізнес.
Вершиною глуму над українцями є публічне заперечення президентом Януковичем причин голодомору 1932-1933 рр., як геноциду української нації, оббріхування його регіональними сподвижниками українського національно-визвольного руху ХХ ст. за Самостійну Соборну Українську Державу та її героїв.
Брутальна кадрова політика регіоналів визначається правилом: «Хоч дилетанти, аби свої». Такі кадрові принципи діюча влада впроваджує в усіх державних структурах.
Ми вважаємо, що Партія регіонів та президент Янукович поводяться на українській землі, як окупанти, підривають авторитет України у світі.
Ми проголошуємо створення громадського об’єднання Народна Рада з числа народних депутатів 1 та 2 скликань і запрошуємо долучитися до нас народних депутатів з інших скликань, які поділяють нашу суспільно-політичну позицію.
Народна Рада ставить перед собою мету – підняти ступінь відповідальності наших громадян за власне життя і майбутнє українського народу. Маючи певний досвід державотворення ми будемо оцінювати виборчу ситуацію і виробимо рекомендації аби допомогти виборцям не допустити до Верховної Ради України злочинні антиукраїнські сили.
Ми переконані, що високого і відповідального звання народного депутата України гідні лише ті кандидати, котрі сповідують християнську мораль і відданість українським цінностям якими є: відповідальність влади перед народом, духовність, культура, соборність, українська історія, верховенство права, державна незалежність, права нації та людини.

Народні депутати України
1-го і 2-го скликань

Білоус В.
Сугоняко О.
Зінченко Арсен – докт . іст. наук
Яків Зайко
Олександр Барабаш
Степан Хмара - герой України
Михайло Швайка
Петро Осадчук
Володимир Крижанівський – екс посол України в Росії
Володимир Альошин
Тарас Кияк – кандидат філософ. наук
В.Шлемко
О.Костюк
Мирослав Горбаль – канд.техн.наук
Олександр Піскун
Пилипчук В. – доктор економічних наук
Чобіт Д.



Звернення Народної Ради до українського народу
"Не допустимо лиходіїв до влади в Україні!”

Ми, члени Народної Ради, утвореної з народних депутатів першого і другого скликань Верховної Ради України, як засновники незалежної Української Держави, усвідомлюючи свою історичну відповідальність, звертаємось до українського народу напередодні виборів до Верховної Ради.
* * *
З кожним роком влада в незалежній Україні набуває все більш кримінального характеру. Нині це добре видно на прикладі роботи всіх гілок влади, представлених Президентом України В. Януковичем, Урядом М.Азарова, Верховною Радою України, судовою системою.
Продовження нинішнім складом Верховної Ради України терміну своїх повноважень, всупереч Конституції, з чотирьох до п’яти років; зміна владною більшістю Конституції України в неконституційний спосіб; знищення місцевого самоврядування у м. Києві (ліквідація районних рад та передача прав і повноважень територіальних громад міста призначеній президентом державній адміністрації, що є узурпацією регіоналами влади у столиці держави); здійснення злочинної «пенсійної реформи», ухвалення Податкового кодексу, який руйнує малий і середній бізнес, Бюджетного кодексу, який практично знищує місцеве самоврядування, Закону "Про засади державної мовної політики”, спрямованого на витіснення української мови на маргінес суспільного життя, ратифікація зрадницьких харківських угод, ухвалення законів про продаж української землі є свідомим і спланованим позбавленням українського народу засобів існування, що є замахом на його буття на Богом даній землі.
Україна впродовж 21 року була і є залежною від панування духовно вбивчого комуністичного минулого і нищівного олігархатного сьогодення. Ця залежність є результатом того, що після ухвалення в 1990 році Декларації про державний суверенітет України, парламентська опозиція не змогла добитися прийняття Верховною Радою закону про люстрацію. Влада залишилася не очищеною від злочинної партійної номенклатури та КГБешної агентури. З прийняттям «Акту проголошення незалежності України» 1991 року хитромудрі комуністичні пристосуванці до нових історичних обставин, виступили проти ініціативи радикальної частини Народної Ради призначити вибори до нової Верховної Ради новонародженої країни. З того часу влада розпочала імітацію «державотворення».
Знайшовши спільну мову у вирішенні головних владних питань, «хитромудрі» й «толерантні» залишили при владі комуністично-комсомольську номенклатуру, яка швидко перефарбувалася в національні кольори і під виглядом ваучерної приватизації розікрала державну і народну власність, приватизувавши її в своїх особистих інтересах. Руйнівний процес призвів до того, що переважна більшість людей в Україні опинилася за межею бідності.
Ми – засновники української держави – нагадуємо: в Конституції України записано "найвищим джерелом влади в Україні є український народ”.
У зв’язку з цим ми звертаємося до українського народу: прокиньтеся!
Вами керує не ваша влада, а ваш ворог. Його влада тримається виключно на страху.
Ми закликаємо виборців:
-Не бійтеся! Ви вже побороли страх влади в кінці 2004 р. Вдруге повставати легше.
-Покаймося за те, що ми, українці, дозволили побудувати тюрму з нашої країни, а наглядачем поставити «начальника» з кримінальним минулим. Прости нас, Господи!
-Ці півтора місяця до виборів – головні у вашому житті як громадян країни, у житті нашої Вітчизни. Думайте, вивчайте ситуацію на виборчих округах, дієво включайтесь у виборчій процес. Жодного голосу Партії регіонів та їхнім сателітам! Підтримуйте справедливість, честь і гідність!
Прийшла пора гнати з влади тих, хто чинить лихо українському народові! Ці вибори зробимо народними виборами! Це реально, якщо ті, хто голосували проти всіх чи навіть не ходили на вибори, прийдуть і разом з молодими виборцями проголосують за себе і Україну. Нас більше!
Народна Рада звертається:
До чесних людей в органах державної влади – не виконуйте злочинних наказів керівництва!
До багатих людей – не ставайте рабами статків, не продавайте свою душу за них!
До журналістів – у нашій хаті буде і правда і воля, якщо вони будуть у ваших серцях і ваших ЗМІ. Несіть правду людям!
До молоді – ваша совість не приймає хабарів, неправди, несправедливості! Дійте, це ваш час, ваша країна, в якій вирішується ваша доля і ваше майбутнє! Поясніть тим, хто продає його за "гречку”, що так робити недопустимо!
Вставайте Українці! За правду і волю! Ваш час прийшов!

Народна Рада України

Прес-служба СОУ






Відео Парламентського телеканалу "Рада”
Переглядів: 994 | Додав: Spilka_OU | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
www.krosou.at.ua © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz